14:00

Karlskrona HK

Referat: Vårgårda HC - Karlskrona HK

Period 1

Det var två spelsugna lag på isen idag och vi öppnade bra och Alicia styrde in 1-0 i powerplay på Linns skott, riktigt snyggt. Eftre det fick vi chansen igen och spela med en kvinna mer men där fick vi inte någon ordning på något överhuvudtaget.
Efter detta så dra vi på oss utvisning efter utvisning och får spela 3 mot 5 i två omgångar, vi försvarar oss bra men det tar på krafterna vilket vi inte vill med lite lite folk idag.

Skott 5-9
Resultat 1-0

Period 2

Vi fortsätter att kämpa på men det gör vår motståndare också, det är ett jämnt spel och betydligt mindre utvisningar i denna perioden.Hanna har ett stolpskott som fortfarande klingar i hallen.
Däremot så får Karlskrona väldigt bra utdelning i mitten av perioden då dom gör 1-1 och 1-2 på ca 40 sekunder vilket kändes lite tungt.
I den senare delen av perioden tycker jag vi har ett visst övertag och Moa fixar reduceringen till 2-2 innan perioden är slut.

Skott 8-13
Resultat 1-2

Period 3

Lite tjatigt men matchen fortsätter att vara jämn med chanser åt bägge håll, tyvärr är det Karlskrona som får nästa mål vilket betyder 2-3.
Matilda gör en grym match i målet men hon hade gjort en lika grym insats i sin ordinarie position som forward.
De sista fem minuterna trycker vi på ordentligt men vi lyckas inte få in någon reducering så matchen slutar 2-3 och återigen förlorar vi med udda målet mot Karlskrona.
Utan att förringa Karlskrona segern så tycker jag det märktes en del att vi har haft lite dåligt med folk på träningarna över julhelgen då orrken inte räckte till i alla lägen.